Kinderopvang

Op zoek naar kinderopvang voor je kind? Bij deze organisaties kan je meer informatie vinden.

Jeugddienst Puurs organiseert tijdens alle schoolvakanties speelweken in het JOC WIJland. Het WIJland is een plaats waar kinderen van 2.5 tot 12 jaar onder begeleiding van supertoffe animatoren naar hartelust kunnen spelen en dit een hele dag lang. Elke dag (enkel tijdens vakanties) kunnen ze in het WIJland terecht tussen 07.00u en 18.30u.

De jeugddienst organiseert ook uitstappen en grabbelpas- en SWAP activiteiten voor kinderen en jongeren tot en met 15 jaar.

Sportievelingen kunnen tijdens de vakanties gaan sporten tijdens de sportweken. Dit aanbod kan je ook terugvinden in ons vakantieaanbod. Deze activiteiten worden georganiseerd door de de sportdienst

Contact

Jeugddienst Puurs organiseert deze vakantieopvang.

website klik hier

Tel: 03 890 76 01

E-mail: jeugd@puurs.be

Het vakantieaanbod van Puurs kan je hier terugvinden!

Je reserveert je opvangdagen via de webwinkel

Speelplein is een viersterrenvakantie in eigen gemeente, want alles kan en niks moet (behalve dingen vernielen en je spullen opruimen). Vakantie is er om te luieren, je te amuseren, kampen te bouwen, je te verkleden … kortom om lekker je zin te doen! Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen gedurende een viertal weken een leuke zomervakantie te bezorgen.

Contact

Dienst samenleving
E-mail: jeugddienst@sint-amands.be
Tel: 052 39 98 77

Inschrijven kan via de webwinkel

De speelpleinwerking is een initiatief waar kinderen zoveel mogelijk hun vakantie kunnen beleven. Wij organiseren speelpleinwerking tijdens alle vakanties behalve tijdens de kerstvakantie. Samen met de animatoren probeert de jeugddienst de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Een vakantie waarin niets moet en alles mag.

Contact

Website klik hier

Tel: 03 890 69 47

E-mail: jeugd@bornem.be

In de vakantiekrant vindt je alles om de kinderen een supertoffe vakantie in eigen gemeente te bezorgen.

Tijdens schoolvakanties kan uw kind terecht op de buitenschoolse kinderopvang. De opvang is doorlopend open vanaf 7 uur tot 18 uur ’s avonds. Tijdens de grote vakantie (zomer) is er een specifieke regeling voor kinderen die het volgende schooljaar naar het 2de leerjaar gaan. Zij worden om 9 uur met de bus naar de speelpleinwerking gebracht. Daar kunnen zij samen met hun leeftijdsgenootjes een hele dag ravotten. ’s Avonds worden ze om 16u.30 opgehaald en opnieuw naar de kinderopvang gebracht, waar u ze kan komen ophalen. Is uw kind een kleutertje, dan blijft hij of zij een hele dag op de opvang zelf. Samen met zijn leeftijdgenootjes kan het dan knutselen, schilderen, met de blokken spelen, op uitstap, enzovoort.

Contact

Website klik hier

Tel: 0499 93 97 78

E-mail: bko@willebroek.be