Organisator gezinsopvang

De organisator gezinsopvang (de vroegere dienst voor onthaalouders) is erkend door Kind en Gezin en organiseert dagopvang voor kinderen vanaf nul jaar, in de vertrouwde familiale sfeer van een onthaalgezin. De ouders betalen aan de dienst een bijdrage volgens het gezinsinkomen. Er worden verminderingen toegekend op basis van de gezinslast. Tot de leeftijd van 12 jaar zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.

Een team van gemotiveerde onthaalouders zorgt voor een veilige en kindvriendelijke opvang, waar kinderen alle mogelijkheden krijgen om zelf op ontdekking te gaan en hun talenten en vaardigheden te ontplooien.

De dienst organisator gezinsopvang begeleidt de onthaalouders om een goede opvang te garanderen en zorgt voor vorming voor de onthaalouders.

Kinderopvang Bowi vzw biedt je kwaliteitsvolle kinderopvang in een huiselijke sfeer bij onthaalouders in de regio’s Willebroek, Bornem, Puurs en Mechelen. Alle kindjes zijn welkom tot ze voltijds naar school gaan. Er is evenwel ook de mogelijkheid tot buitenschoolse opvang voor kinderen van de basisschool.

Contact

Afdeling Willebroek: Je kan bij hen elke donderdag van 13:00 – 15:00u terecht.

Website klik hier

E-mail: kinderopvang@bowi.be

Tel:  03 860 70 30

Contact

Website klik hier

Tel: 03 890 76 01

E-mail: jeugd@puurs.be

Contact

E-mail: onthaalouders@sint-amands.be

Tel: 052 39 98 80

Website klik hier